Wonderland - Willem Tiemens ( Wumme )

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wonderland

Historie
WONDERLAND .

 In 1986 vond er een reünie van Winterswijkse popgroepen plaats in zaal Spiekerman in Meddo. Wonderland of Paradise werd gevraagd als afsluiter van de reünie, die s’middags begon en tot s’nachts zou duren. Daan was inmiddels een BNer geworden, won een Edison en een zilveren harp en had ondanks andere verplichtingen wel zin om met Wonderland mee te doen. 

De oefenruimte van Junid Six in Meddo mochten we gebruiken en na een paar keer repeteren was alles weer als 20 jaar geleden. Met uitzondering van André Sendatzki was de rest nog steeds op de een of andere manier muzikaal actief. Het optreden in Meddo was een succes en er kwamen verzoeken om in andere gelegenheden te spelen. Daan vond het goed en de naam werd gewoon Wonderland. André Sendatzki verliet de groep door zijn onregelmatige werkzaamheden en wij gingen verder als trio. 

Wij spraken met Daan af om als een hobby/vriendenband verder te gaan en vroegen Willem te Voortwis op toetsen en Jaqueline Simon en Saskia Heerink als background singers om ons te ondersteunen bij een optreden in de feesttent in Meddo. Regelmatig werd er geoefend en het repertoire bestond uit Hendrix, Cream, jaren 60 covers en eigen werk van Daan. Wij moesten in 1989 stoppen, omdat Daan elders verplichtingen had en verhuisde haar Huizen[NH]. In 2008 werd ons nogmaals verzocht om een reünie van Wonderland, maar Daan had hier geen oren naar. 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu