Wumme nu - Willem Tiemens ( Wumme )

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wumme nu

Wumme Nu.

Wumme speelt nog steeds en treedt op met diverse topmuzikanten of alleen. In kleine kroegen tot festivals, van huiskamer tot exposities. 
In de streektaal heb ik heel wat nummers gemaakt en op youtube en fandalism is genoeg van Willem Tiemens [Wumme] te vinden. Ook in het Nederlands.Muziek betekend voor mij ontspanning met veel creatieve vrijheid. Een leven zonder muziek kan ik mij dan ook niet voorstellen, het is zo mooi, puur en uitdagend.
Door om je heen te kijken worden je thema’s aangereikt, waardoor je geïnspireerd raakt.
En het omzetten van ervaring naar muziek gaat samen met een soort van mystiek, dat is niet te beschrijven, het gebeurt gewoon, fascinerend. Componeren en schrijven van nummers zie ik dan ook als een geschenk, waar ik dankbaar voor ben. 
Muziek kan je laten huilen en lachen, net zoals het leven.

De CD van Wumme [Tied geet veurbie] is een muzikale reis met invloeden en de muziek bestaat uit pop nummers, gezongen in het A.B.P. [Algemeen Beschaafd Plat]. De CD is helaas uitverkocht, net zoals de 2e CD getiteld: “Polle”.
Muzikale vrienden hebben belangeloos meegewerkt, o.a. Willem Te Voortwis, Jan Kolkman, Martin Verdonk, Danny Sahupala, Lené Te Voorwis en anderen hebben spontaan, met ongekende spelvreugde, er voor gezorgd dat ik mijn droom kon realiseren.

                   “Vroeger leerde ik muziek spelen, tegenwoordig speel ik met muziek”.


Met Jan Kolkman [Gitaar] of Rob van de Lande [Toetsen] erbij wordt het optreden van Wumme een waar feest.
Wumme is dan ook te boeken met of zonder begeleiding. Eigen nummers in de streektaal die iedereen in het Oosten kan verstaan en begrijpen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu